Activiteiten

Inschrijving voor een workshop is alleen mogelijk nadat je daartoe een uitnodiging hebt ontvangen namens de Activiteitencommissie.

Op zoek naar een vakinhoudelijke NVvT-workshop? Benieuwd naar de andere activiteiten die de NVvT voor haar leden organiseert? Of wil je weten wanneer de vereniging weer bij elkaar komt? Alle NVvT-activiteiten vind je hier. Per activiteit staat de toegankelijkheid vermeld:  voor iedereen of alleen voor leden.

Nieuwsgierig naar onze workshops en lezingen? Dat snappen wij en nieuwsgierigheid belonen wij dan ook graag. Onder verslagen workshops en lezingen vind je daarom verslagen van eerdere activiteiten

Agenda

Disc gedragsstijlen
Zaterdag 24 Oktober 2020, 09:30 - 12:30
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ida van de Lagemaat 06 41 24 14 88

Zaterdag 24 oktober 2020
Disc gedragsstijlen: Kijken door een andere bril
Corrie van Nieuwkerk
(Max 16 leden)

De DiSC gedragsstijlen in het repertoire van de trainingsacteur.... Wat is het? En hoe speel je gedragsstijlen aan?

DiSC is geen test of gedragsbeschrijving om mensen in hokjes te plaatsen, maar juist een toegankelijke tool die handvatten biedt in het (h)erkennen van jouw eigen persoonlijke voorkeursstijlen, jouw eigen wijze van communiceren in privé situaties én op je werk. En brengt daarmee juist de diversiteit van mensen in kaart.

Het DISC profiel is vooral een basis om met elkaar in gesprek te gaan, het brengt voorkeursgedrag, sterke kanten en communicatie in kaart.
Het gaat om aansluiting vinden bij de ander.

De kracht van het DISC model zit in zijn eenvoud zonder af te doen aan de complexiteit van mensen.

Tijdens de workshop gaan we in op de achtergrond van het DiSC model, op de 4 hoofdstijlen, wat kenmerken zijn, sterke kanten én valkuilen. Zodat jij als trainingsacteur voldoende kennis kunt hebt van de DiSC gedragsstijlen wanneer deze in een training worden aangereikt.

Daarnaast gaan we aan de slag om als trainingsacteur DiSC in te zetten, wat vraag je aan de deelnemer om je rol vorm te geven en hoe ziet dat er dan uit, wat zijn valkuilen, hoe communiceren de verschillende gedragsstijlen zowel verbaal als non-verbaal.

In deze online workshop komt er theorie langs, gaan we zelf aan de slag om basiskennis op te doen en gaan we spelen!

Corrie van Nieuwkerk is trainer, coach en trainingsacteur.
Geeft handvatten voor gelijkwaardige gesprekken. Zet je op een ander been of laat je op een andere manier kijken. Maar vooral wil zij ruimte laten om zelf te ontdekken hoe je meer uit jezelf of je team kunt halen, hoe communicatie en verbinding anders kan.

Datum: 24 oktober
Tijd: 9.30 – 12.30 (inloggen vanaf 9.15)
Locatie: ONLINE
Gastvrouw Ida vd Lagemaat : 06-41241488

Locatie Online
Inloggen vanaf 09:15