Activiteiten

Inschrijving voor een workshop is alleen mogelijk nadat je daartoe een uitnodiging hebt ontvangen namens de Activiteitencommissie.

Op zoek naar een vakinhoudelijke NVvT-workshop? Benieuwd naar de andere activiteiten die de NVvT voor haar leden organiseert? Of wil je weten wanneer de vereniging weer bij elkaar komt? Alle NVvT-activiteiten vind je hier. Per activiteit staat de toegankelijkheid vermeld:  voor iedereen of alleen voor leden.

Nieuwsgierig naar onze workshops en lezingen? Dat snappen wij en nieuwsgierigheid belonen wij dan ook graag. Onder verslagen workshops en lezingen vind je daarom verslagen van eerdere activiteiten

Agenda

de 7 eigenschappen van effectief leiderschap
Woensdag 20 November 2019, 19:30 - 22:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Berdine Segers 06 28 15 10 67

ActiviteitencommissieWoensdag 20 november 2019
Steven Covey: De 7 eigenschappen van effectief leiderschap
Glen Vergoossen

 

Hoe geef je leiding aan de lastigste persoon op aarde: jezelf?

Stephen R. Covey schreef het bekende boek The 7 Habits of Highly Effective People (of een beetje ongelukkig in het Nederlands vertaald: De 7 eigenschappen van effectief leiderschap). Het boek werd een daverend succes en heeft miljoenen mensen wereldwijd geholpen om een bewuster en bekwamer leven te leiden. Wat maakt dat de principes uit dit boek, dat 30 jaar geleden is verschenen, vandaag de dag nog steeds zo relevant zijn? Hoe kunnen deze principes jou als trainingsacteur helpen om belangrijke keuzes in het leven te maken?

De workshop wordt verzorgd door Glenn Vergoossen. Glenn werkte zelf jarenlang als trainingsacteur en was lid van de NVVT, voordat hij de overstap maakte naar zijn werkzaamheden als trainer en spreker bij FranklinCovey. Dit is het trainingsinstituut opgericht door Stephen R. Covey zelf. Hier helpt hij mensen en organisaties hun volledige potentieel te benutten. Daarnaast regisseert Glenn de 100% Inspiratie Show van Thijs Lindhout en is hij host van de Over Spreken Gesproken Podcast.
Hij kijkt er naar uit zijn beste inzichten uit de 7 Habits workshop met jou te delen.

 

Locatie Stille Wateren Bloemendaalsestraat 27 Amersfoort
inloop vanaf 19:00 uur
minimaal 8, maximaal 14 leden