Honorering achteraf

De NVvT gaat buiten spelen - Aanbod aan onze markt – NIEUW!


Het initiatief 'honorering achteraf' is geopperd in de ALV 2017 en voorgelegd aan de ALV 2018 en heeft instemming gekregen.
Leden van de NVvT wordt gevraagd jaarlijks 2 dagdelen per jaar beschikbaar te zijn voor trainers, coaches en assessors-psychologen die vrijblijvend kennis willen maken met het werken met een trainingsacteur. Zij kunnen een trainingsacteur kiezen uit de Profielen op de site van de NVvT en de acteur rechtstreeks benaderen.
De honorering van de bijdrage van de trainingsacteur vindt plaats op basis van ‘waardering achteraf’ door de trainer, coach of assessor. Deze honorering wordt door de trainer, coach of assessor rechtstreeks betaald aan de desbetreffende trainingsacteur.
De hoogte van het bedrag van de uiteindelijke waardering (het honorarium) wordt vervolgens door de trainingsacteur doorgegeven aan de NVvT (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en anoniem en gedepersonaliseerd vermeld op de site.
Met dit initiatief laten we trainers, coaches en assessors op een laagdrempelige manier kennis maken met de toegevoegde waarde van een trainingsacteur. De leden van de NVvT krijgen er zodoende mogelijk nieuwe opdrachtgevers door. Bovendien krijgen we op een andere manier zicht op de waardering die de markt voor de bijdrage van trainingsacteurs heeft en de honorering die er tegenover kan staan.

Alle profielen in het zoekbestand staan op ja. Wil je niet benaderd worden dan vink je zelf op je profiel aan: niet benaderbaar zodat er geen verwarring bij de trainers, coaches of assessors ontstaat.
Dit initiatief start per 1 juli 2018 als een pilot van een half jaar en zal na 1 januari 2019, door het bestuur worden geëvalueerd.

Voor vragen en/of opmerkingen over dit initiatief kan je mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.