Activiteitencommissie

In de activiteitencommissie zitten actieve leden met ideeën en ambities voor de NVvT. Neem gerust contact met ze op. Ze zijn blij als leden hen feedback geven, ideeën aandragen of hen anderszins willen ondersteunen. De kracht van de vereniging zit in de vereniging van krachten!Activiteitencommissie

Als zelfstandig trainingsacteur loop je 't vuur uit je sloffen. Acquisitiegesprekken, intakes, offertes, optreden op locatie, rapportages, reizen en nog eens reizen. En 's avonds wachten administratie, facturen en declaraties op je. Waar haal je de tijd vandaan om ook nog je vak bij te houden? Een bekend probleem voor veel professionals.

De NVvT Activiteitencommissie helpt jou hierbij. Met lezingen, bijvoorbeeld over communicatiemodellen. Met workshops om je acteursvaardigheden te versterken. Met af en toe bijeenkomsten over meer filosofische of beroepsoverstijgende onderwerpen. Maar altijd verdiepend en vooral praktisch.

In onze visie werkt professionaliseren het best als je je vakgenoten persoonlijk ontmoet, ter plekke je kennis uitwisselt, je netwerk uitbreidt. De meeste workshops worden daarom door NVvT-leden zelf gegeven, gefaciliteerd door de Activiteitencommissie. En hebben de leden behoefte aan kennis die niet in huis is binnen de vereniging, dan neemt de Activiteitencommissie een externe trainer in de arm.

Alles van waarde heeft zijn prijs? Wij vinden van niet. De NVvT-activiteiten zijn altijd drukbezocht, en de deelnemers ervaren ze als zeer waardevol. Toch zijn ze gratis toegankelijk voor jou als lid van de NVvT!

De activiteitencommissie bestaat uit:
Ida v.d. Lagemaat
Anita Stokman
Berdine Segers
Hugo Vos
Judith Schut

Contactpersoon: Ida van de Lagemaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon vanuit het bestuur: Timon Blok Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

 

 


Contact

Interesse om de activiteitencommissie te verrijken met jouw inzet en ideeën?

Contact!