Bestuur

De NVvT-bestuursleden bespreken, naast hun werk als trainingsacteur en hier en daar een vleugje privéleven, eens per zes weken de lopende zaken en ‘hot topics’ binnen de vereniging. 

Ze maken graag tijd voor jou als lid, als je vragen hebt, ideeën, of als je wilt deelnemen aan een goed idee. 

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereik je het hele bestuur in één keer.

Het bestuur bestaat uit:

Timon Blok – Voorzitter (tevens tijdelijk Penningmeester)
Herman Kamphorst - Secretaris
Stijn ErinkveldAlgemeen lid
Gerdien Lanting – Algemeen lid

 


 ella-veldman-penningmeester-nvvt

Timon Blok
Voorzitter (Penningmeester)

 

 

Waarom de NVvT?
Het vak van trainingsacteur is volop in beweging, niet alleen inhoudelijk, maar ook zakelijk. Hoe houden we ons vakgebied relevant in de 21e eeuw? Hoe gaan we om met zakelijke, technologische en didactische ontwikkelingen in de markt? Dit vraagt om een open blik, een kritische houding, en een inspirerende omgeving waar we met elkaar ons vak verder kunnen ontwikkelen. Ik ben er van overtuigd dat we over vijftig jaar volkomen ander met trainingsacteren omgaan dan vandaag de dag. De NVvT is bij uitstek een vereniging waar over dit soort ontwikkelingen gesproken kan worden, en waar we met elkaar ons vakgebied kunnen laten groeien. 

Waar sta je voor?
Kritisch, analytisch, gericht op het ontwikkelen van nieuwe werkvormen, inspiratie opdoen bij aanverwante vakgebieden. De mooiste tekst over leren en ontwikkelen: Hij die de ander kent is intelligent, hij die zichzelf kent is verlicht.  Hij die de anderen overwint is sterk, hij die zichzelf overwint is de kracht (Lao Tse)
 
Wat vind je het leukst aan je functie?
Ik vind het leuk om dingen in beweging te krijgen. Ik zie mogelijkheden om ons vakgebied nog sterker te maken, en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. 


 

 

Herman Kamphorst
Secretaris

Bestuurstaken:

    * Notulen

    * Algemene zaken

   
   

Waarom de NVvT?
Ik ben vanaf het begin lid van de NVvT.  Belangrijke reden was om samen met collega's uit te wisselen over het vak en alles wat daarbij komt kijken. Gaandeweg is de vereniging gegroeid tot een levendige- en betekenisvolle organisatie waar ik me bij betrokken voel. 

Waar sta je voor?

Mijn motto is: Samen sta je sterker. Mijn streven is om ons gezamenlijke belang te ontwikkelen.

Wat vind je het leukst aan je functie?

Samen met de andere bevlogen bestuursleden mee te denken, ontwikkelingen te volgen en te bespreken. 


 

stijn erinkveld

Stijn Erinkveld
Algemeen bestuurslid

 

 

Waarom de NVvT?
Het vak van trainingsacteur is een solistisch beroep. Je komt op een locatie, 'doet er je ding' engaat weer weg. Uiteraard werk je samen met trainers en deelnemers, maar je hebt geencollega's die je elke dag ziet en waar je een werkrelatie mee opbouwt met alles wat daarbijhoort. In de vereniging kan je werk gerelateerde ervaringen delen en opdoen. Bovendien ben jeals zzp-er kwetsbaar en is het prettig als er een collectief bestaat dat kan opkomen voor bijtrainingsacteurs bestaande behoeften en belangen.

Waar sta je voor?
In het werk vind ik het belangrijk dat je je kwetsbaar durft te tonen. Dat wordt immers ook van deelnemers gevraagd en als mensen in de training bereid zijn zichzelf te laten zien, komt dat de kwaliteit van de training en dus de effectiviteit ervan, sterk ten goede.
 
Wat vind je het leukst aan je functie?
Ik vind het leuk om samen met anderen goed te bekijken hoe het vak trainingsacteren kan worden versterkt en hoe het voor de individuele trainingsacteur nog prettiger wordt om dat vak uit te oefenen.


 

gerdien

Gerdien Lanting
Algemeen bestuurslid

 

Waarom de NVvT?

Als ZZP-er werk ik door het hele land heen voor allerlei opdrachtgevers. Ik werk vaker met dezelfde trainers, maar weinig met collega-acteurs. Als ik er dan eentje in het wild tref, word ik daar blij van. Ik zie de NvvT dan ook als plek om geïnspireerd te raken, collega’s te ontmoeten voor een al dan niet vakinhoudelijk gesprek, te kunnen sparren en me verder te bekwamen door het goeie workshopaanbod. Ik wil mijn tijd graag besteden aan de NvvT, omdat we (zeker nu) volop in beweging en ontwikkeling zijn. Ik wil graag een steentje bijdragen aan die ontwikkelingen.


Waar sta je voor?

Ik sta voor inclusiviteit en diversiteit. Ik sta voor onafhankelijkheid en kritisch denken. Ik sta voor heel veel plezier, omdat ik geloof dat ik verbinding kan maken door mijn humor en enthousiasme. Ik sta voor mezelf altijd blijven ontwikkelen en vernieuwen.
Wat vind je het leukst aan je functie?
Ik vind het het leukst om samen te gaan werken met de rest van het bestuur. Ik wil ontwikkelen, in beweging zijn. Ik ben leergierig en vind het leuk om nieuwe kennis over ons vak te vergaren.


Wat vind je het leukst aan je functie?

Ik vind het het leukst om samen te gaan werken met de rest van het bestuur. Ik wil ontwikkelen, in beweging zijn. Ik ben leergierig en vind het leuk om nieuwe kennis over ons vak te vergaren.


 
Wil je meer weten over de bestuursleden, hun taken en portefeuilles? Of wil je hun je mening laten horen?

CONTACT!