Lid worden

De NVvT is een vereniging van halen en brengen, door en voor onze leden. Het gaat ons erom zóveel toegevoegde waarde te leveren voor de beroepsgroep dat jij jezelf als trainingsacteur tekortdoet als je nog geen lid bent van de NVvT!

Iedere, daartoe opgeleide, trainingsacteur die zich beroepsmatig bezighoudt met het vak van trainingsacteur, kan lid worden van de NVvT.  Dat kost je 110 euro per jaar. En daar krijg je een heleboel voor terug!

Als NVvT-lid:

  • kun je gratis deelnemen aan vakgerichte workshops en lezingen
  • kun je gratis deelnemen aan netwerkbijeenkomsten
  • krijg je een profiel in ons openbare online zoekbestand met alle NVvT-leden.
  • ben je automatisch, en gratis, lid van PZO-ZZP (lees hier meer over de vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers). Hier kun je terecht voor juridisch, financieel en fiscaal advies, incassodiensten, verzekeringen, informatie over bijvoorbeeld de VAR, en PZO-netwerkbijeenkomsten. Kortom, alles wat je nodig hebt om als zelfstandig ondernemend trainingsacteur optimaal te functioneren. Lees hier meer over hun ledendiensten. In deze brochure vind je informatie over de voordelen van hun lidmaatschap (p. 1), de organisatie (p. 2 e.v.) en de kosten van individueel en collectief lidmaatschap (p. 7).
  • word je via e-mail actief op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen op ons vakgebied
  • heb je toegang tot de NVvT-groep op LinkedIn en tot ons Besloten ledenforum op deze site.
  • kom je met naam, telefoonnummer en e-mailadres op de interne NVvT-ledenlijst.

 

Ja, ik wil…
Lid worden van de NVvT? Vul hieronder het aanmeldingsformulier in.

Hoe kijken we naar je aanmelding?
Het bestuur zal je aanmelding met aandacht bekijken. We zullen je aanmelding onder andere spiegelen aan het Profiel Trainingsacteur. Dit Profiel heeft de NVvT begin 2015 in samenspraak met haar leden en diverse marktpartijen ontwikkeld en vastgesteld. Je vindt het Profiel hier. We hanteren het Profiel niet als selectie-instrument, maar als richtlijn. Uiteindelijk zijn we vooral geïnteresseerd in wie jij bent als trainingsacteur. Het werkt prettig en efficiënt als je de vragen zorgvuldig beantwoordt en een uitgebreid en compleet CV bijvoegt. Het is mogelijk dat we je per e-mail of telefonisch aanvullende vragen stellen ter verheldering. We kijken uit naar je aanmelding en de kennismaking.

Aanmeldingsformulier

Vul uw naam in.
Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
/ / Vul uw geboortedatum in.
Kies ja of nee.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Invalid Input
Selecteer een optie
Ongeldige invoer
Vul uw opleiding in.
Vul uw ervaring in.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer.
Ongeldige invoer.
Ongeldige invoer.
Ongeldige invoer
Please let us know your message.