Activiteiten

Inschrijving voor een workshop is alleen mogelijk nadat je daartoe een uitnodiging hebt ontvangen namens de Activiteitencommissie.

Op zoek naar een vakinhoudelijke NVvT-workshop? Benieuwd naar de andere activiteiten die de NVvT voor haar leden organiseert? Of wil je weten wanneer de vereniging weer bij elkaar komt? Alle NVvT-activiteiten vind je hier. Per activiteit staat de toegankelijkheid vermeld:  voor iedereen of alleen voor leden.

Nieuwsgierig naar onze workshops en lezingen? Dat snappen wij en nieuwsgierigheid belonen wij dan ook graag. Onder verslagen workshops en lezingen vind je daarom verslagen van eerdere activiteiten

Agenda

MGV voor gevorderden door Jeroen Tessers
Dinsdag 01 Februari 2022, 19:30 - 21:30

Donderdag 1 februari 2022
MGV voor gevorderden
door Jeroen Tessers
Online

Je hebt al ervaring met MGV, volgde er zelf eerder training in en/of werkte als acteur in een training MGV... mooi!
Tegelijkertijd merk je dat het soms lastig is om de veelheid aan principes en technieken van MGV scherp te houden als je er niet wekelijks mee oefent. Je vraagt je misschien af of je de theorie nog wel helemaal op een rijtje hebt en of je het principe van practice what you preach nog steeds kan waarmaken.

Net als bij de introductieworkshop in juli streven we ernaar op twee niveaus te werken: dat van de gespreksvoerder en dat van de trainingsacteur. Enerzijds zelf motiverende gesprekken voeren dus, anderzijds als acteur aan de slag om zo je inzetbaarheid in trainingen MGV op te vijzelen.

Twee weken van tevoren krijg je wat theorie toegestuurd, zodat we tijdens de training zelf vooral veel kunnen oefenen!

Over de trainer
Ik ben Jeroen Tessers, NVvT-collega en behalve zelfstandig trainingsacteur ook trainer Motiverende Gespreksvoering voor o.a. de verpleegkundige vervolgopleidingen in het MUMC in Maastricht. De vonk van MGV heb ik opgedaan in de driedaagse basistraining MGV bij Hetty de Laat en een vierdaagse train-de-trainer MGV bij Bureau Bewezen Effect van Sergio van der Pluijm en collega's. Ik pas MGV behalve in trainingen ook zelf toe in de gesprekken die ik voer in mijn eigen coachpraktijk (www.tesserscoaching.nl) en in het vrijwilligerswerk dat ik doe voor Stichting @Ease - inloophuis voor jongeren tussen de 12-25 jaar die laagdrempelig willen praten over mentale problemen.

Datum: Donderdag 1 februari 2022
Tijden: 19.30 tot 21.30 (inloggen vanaf 19.15)
Locatie: online
Gastheer Hugo Vos: (06 50640459), administratie door Berdine Segers

Deze activiteit is vol maar je kan je opgeven voor de wachtlijst

Locatie Online