Activiteiten

Inschrijving voor een workshop is alleen mogelijk nadat je daartoe een uitnodiging hebt ontvangen namens de Activiteitencommissie.

Op zoek naar een vakinhoudelijke NVvT-workshop? Benieuwd naar de andere activiteiten die de NVvT voor haar leden organiseert? Of wil je weten wanneer de vereniging weer bij elkaar komt? Alle NVvT-activiteiten vind je hier. Per activiteit staat de toegankelijkheid vermeld:  voor iedereen of alleen voor leden.

Nieuwsgierig naar onze workshops en lezingen? Dat snappen wij en nieuwsgierigheid belonen wij dan ook graag. Onder verslagen workshops en lezingen vind je daarom verslagen van eerdere activiteiten

Agenda

Terugspeel Theater
Zaterdag 02 Oktober 2021, 10:00 - 16:00

Zaterdag 2 oktober
Terugspeel Theater
Trainers: Claudia van Mechelen en Matthé Valk

 

Terugspeeltheater is een vorm waarbij je vanuit een thema de verhalen uit het publiek terugspeelt in een aantal vaste vormen. Altijd improvisatie, altijd met muziek Terugspeeltheater is een theatervorm die mensen raakt. Graag laten Matthé Valk en Claudia van Mechelen je kennismaken met deze mooie, kwetsbare, krachtige en soms ook humorvolle manier van spelen. Als je een muziekinstrument in huis hebt, neem het mee. En neem vooral ook je levensverhalen mee.

Datum: Zaterdag 2 oktober
Tijden: 10.00-16.00
Locatie:Yoga studio,?Deventerstraat 130M, 7321 CD?Apeldoorn?
Minimaal 8, maximaal 14 deelnemers
Gastheer: Hugo Vos 06-50640459, aanmeldingen via Berdine Segers