Activiteiten

Inschrijving voor een workshop is alleen mogelijk nadat je daartoe een uitnodiging hebt ontvangen namens de Activiteitencommissie.

Op zoek naar een vakinhoudelijke NVvT-workshop? Benieuwd naar de andere activiteiten die de NVvT voor haar leden organiseert? Of wil je weten wanneer de vereniging weer bij elkaar komt? Alle NVvT-activiteiten vind je hier. Per activiteit staat de toegankelijkheid vermeld:  voor iedereen of alleen voor leden.

Nieuwsgierig naar onze workshops en lezingen? Dat snappen wij en nieuwsgierigheid belonen wij dan ook graag. Onder verslagen workshops en lezingen vind je daarom verslagen van eerdere activiteiten

Agenda

trainingsacteren in het engels
Dinsdag 12 Mei 2020, 12:00 - 14:00

Dinsdag 12 mei 2020
12:00 - 14:00 u.
Trainingsacteren ?in het Engels
Door Antonie Knoppers
(Vol!)

Nederland kent veel internationale bedrijven waar vaak de voertaal Engels is. Daarom ook dat steeds vaker trainingsacteurs gevraagd worden om in het Engels hun vak te beoefenen. Dat kan knap lastig zijn. Nederlanders kunnen vaak wat onzeker zijn over hun Engels, terwijl dat helemaal niet nodig is. Het is bewezen dat Nederlanders als beste ter wereld Engels als 2de taal spreken! Dus waarom die onzekerheid?? Soms gaat het om het juiste woordje in het Engels vinden, maar veel vaker gaat het om gewoon de rust te vinden in het acteren in het Engels. Dus gaan we lekker veel oefenen!???
Antonie Knoppers is half Amerikaans, half Nederlands, acteur en trainer. De laatste jaren heeft hij vaak gewerkt als trainingsacteur in het Engels. Hij is gastdocent bij de Rotterdam School of Management (Erasmus) waar hij vooral Presence en Storytelling workshops geeft. De focus ligt daarbij in het non-verbale. Tevens geeft hij ook les bij de Toneelschool in Amsterdam en Maastricht, en geeft communicatie vaardigheid trainingen en doet team-coaching door het hele land met zijn bedrijf D&A Trainingen. Meer info kan je vinden op ?www.dnatrainingen.com?

Dinsdag 12 mei 2020?
Tijd: 12.00 -14.00
Locatie: ONLINE
Gastvrouw: Ida vd Lagemaat ?06-41241488
Leden van de oorspronkelijke datum blijven deelnemer. Vol.

Locatie Online