Activiteiten

Inschrijving voor een workshop is alleen mogelijk nadat je daartoe een uitnodiging hebt ontvangen namens de Activiteitencommissie.

Op zoek naar een vakinhoudelijke NVvT-workshop? Benieuwd naar de andere activiteiten die de NVvT voor haar leden organiseert? Of wil je weten wanneer de vereniging weer bij elkaar komt? Alle NVvT-activiteiten vind je hier. Per activiteit staat de toegankelijkheid vermeld:  voor iedereen of alleen voor leden.

Nieuwsgierig naar onze workshops en lezingen? Dat snappen wij en nieuwsgierigheid belonen wij dan ook graag. Onder verslagen workshops en lezingen vind je daarom verslagen van eerdere activiteiten

Agenda

impro voor trainingsacteurs
Zaterdag 16 November 2019, 12:30 - 16:30
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Astrid Onderwater 06 11311960

Zaterdag 16 november 2019
Durf jij? - Workshop impro voor trainingsacteurs
Carmen Lopez-Brea


Als trainingsacteur weten we het maar al te goed: Alles draait om samenwerking en communicatie, wie en waar je ook bent.

Als trainingsacteur werken we vaak met aangeleverde casuïstiek. Meestal wordt er daarin ook van ons verwacht dat we wat kunnen improviseren. Het blijft altijd een interactie tussen twee mensen op dat moment. Je weet nooit helemaal wat er gaat gebeuren. Theaterimprovisatie helpt je daarbij. Het leert je om creativiteit op te wekken, actief te luisteren, het aanbod te accepteren en vooral om in een lekkere flow te komen, zodat je helemaal mee kan bewegen met de deelnemer. Toch fijn als je dat even meepikt als trainingsacteur!

De kern van de werkwijze is de vertrouwde werkelijkheid gedurende de training tijdelijk loslaten. Je begeeft je even in de prikkelende werkelijkheid van het theater. Daardoor is het mogelijk te experimenteren met ander gedrag. Het gaat om: geen woorden maar daden én niet praten maar doen. Tijdens de training wordt regelmatig een verbinding gelegd naar ons werk als trainingsacteur.

Wat levert deze workshop je op:
- Het leren opwekken van je eigen creativiteit / fantasie
- Leren om tijdens het acteren in een lekkere flow te komen
- Wendbaarheid
- Gegarandeerd plezier

Carmen Lopez-Brea is trainingsacteur, ontwerper van actiegerichte trainingen en gedreven door en bedreven in improvisatietheater! Zie ook de website van Carmen: www.andersendoen.nl

Locatie Polanentheater, Polanenstraat 174, Amsterdam
inloop vanaf 12:00 uur
minimaal 8, maximaal 15 leden