Activiteiten

Inschrijving voor een workshop is alleen mogelijk nadat je daartoe een uitnodiging hebt ontvangen namens de Activiteitencommissie.

Op zoek naar een vakinhoudelijke NVvT-workshop? Benieuwd naar de andere activiteiten die de NVvT voor haar leden organiseert? Of wil je weten wanneer de vereniging weer bij elkaar komt? Alle NVvT-activiteiten vind je hier. Per activiteit staat de toegankelijkheid vermeld:  voor iedereen of alleen voor leden.

Nieuwsgierig naar onze workshops en lezingen? Dat snappen wij en nieuwsgierigheid belonen wij dan ook graag. Onder verslagen workshops en lezingen vind je daarom verslagen van eerdere activiteiten

Agenda

Dubbele signalen
Zaterdag 29 September 2018, 13:00 - 17:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Judith Schut

ActiviteitencommissieZaterdag 29 september 2018
Workshop "Dubbele signalen"

Dubbele signalen maken mensen incongruent en mede daardoor onbetrouwbaar. Maar wat kun je daar mee spelen als trainingsacteur. En dat is precies wat we doen in deze workshop: spelen met dubbele signalen. We koppelen dit aan een stukje theorie over dubbele signalen. Wat is een dubbel signaal eigenlijk en waarom komen ze voor? Welk deel is bewust en welk deel onbewust. Hoe ga ik effectief met dubbele signalen om. Of juist niet, want als trainingsacteur kun je dit bewust inzetten. En als de sfeer eenmaal vertrouwd is, vragen we ons ook af of we zelf wel congruent zijn en of we zelf onbewust geen dubbele signalen uitzenden. Ben je enthousiast geworden en wil je nu alvast starten? Mijmer dan alvast over denken, voelen en doen. Daar komen we op terug.


Frank Odding is psycholoog NIP en orthopedagoog in Amersfoort en is gespecialiseerd in sterkgevoeligheid en grenzen. Hij werkt in zijn eigen praktijk onder de naam ISIMOO. Die naam betekent o.a. kantelpunt en staat symbool voor zijn kijk op hulpverlening: ‘Van overmatige aandacht voor cognitieve therapieën naar evenwicht tussen denken, voelen en doen via aandacht voor levensverhaal en lichaamstaal’.Hij is schrijver van het boek ‘Sterkgevoelige mensen en grenzen’ dat in augustus 2018 uit komt.

aantal deelnemers: 10

Locatie Zimihc, Bouwstraat 55 Utrecht
Aantal deelnemers max 24
Inloop is 12:30 uur